Webáruház nyitás és üzemeltetés

Webáruház nyitás és üzemeltetés

Webáruház nyitása a tervezéstől az üzemeltetésig.

A piacon rengeteg megoldási lehetőséget találunk sokszor biztos „100% megtérülő befektetés” szlogennel kecsegtetve. Sajnos valójában a siker leginkább rajtunk múlik, amihez szükséges a megfelelő szakmai támogatás és a folyamatos fejlesztési háttér a webáruházunkhoz.

Működés és hatékonyság a kellő webshop látogató eléréséért.

A webáruház nyitásnál fontos, hogy megfelelő webshop opciókkal rendelkező lehetőségnél a nem látható paramétereket is teszteljük. Sok esetben nem szerepel a leírásokban az optimális lap betöltési sebesség, pedig a várható SEO eredményünk fontos része. Az alábbi link egy kis segítség a teszthez, amivel mérhetjük a leendő webshopunk értékeit.
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=hu

Adatgyűjtés és profilozás a hatékony webáruházon keresztüli értékesítéshez.

A modern shoprendszerek adatokat gyűjtenek a látogatókról és szokásaikról, amiből egy profil készíthető. A profil alapján már egyedi ajánlatokat lehet tenni (pl. kupon, akció), illetve felhasználó számára könnyebben használható, az ízlésének megfelelőbb termék kínálatot készíthetünk.

SEO támogatás és kampánykezelés.

A SEO elveinek megfelelő webáruházakról sokat lehet olvasni, de a valós releváns szövegtartalom elhelyezésről mindenkinek saját maga kell, hogy gondoskodjon. Ezért fontos, hogy a későbbiekben is biztos szakértő segítséget és támogatást kapjunk a munkánk során. A vállalkozásunk által több mint tíz éve fejlesztett webáruházat éppen ezért úgy alakítottuk ki, hogy a legkevesebbet hárítsunk ezekből a feladatokból az üzemeltetőre. A számos webáruház funkció mellett blog felülettel is elláttuk, hogy még könnyebb legyen hasznos szövegtartalommal megjelenni a google találatai között.

Webáruház üzemeltetése.

Cégünk fontosnak tartja a gyors és sok látogatóval rendelkező internetes áruházak megbízható működését, ezért az elkészített oldalak saját szerveren kerülnek elhelyezésre. A folyamatos fejlesztések mindig bekerülnek a régebbi áruházakba, így mindig modern shop rendszerrel rendelkeznek ügyfeleink.
Az általunk kínált webáruház bérleti díja tartalmazza a NAV által elfogadott számlázó program felület használatát és a teljes adwords kampány kezelés árát. Ügyfélszolgálaton keresztül folyamatos SEO szaktanácsadás illetve egyéb segítségség nyújtással várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

Wucz BT.
vissza

Honlap munkáink

 • Garnela Shop
 • iPont Szerviz
 • Szex Shop
 • Szegedi Box Club
 • Pharma Fitt
 • Cango & Rinaldi online webshop
 • Erotika webáruház, online shop
 • Víz és fűtés szerelés diszkont
 • Energovital Shop
 • Víztisztító berendezések webáruház
 • BlackPoint divat ruházat kiskereskedelem
A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK